Oosterhoutse Golf Club verlaagt de drempel voor nieuwe leden

Foto: De Oosterhoutse GolfClub

De Oosterhoutse Golf Club trapte het jaar af met een drukbezette nieuwjaarsreceptie. In de nieuwjaarsspeech van de voorzitter werd teruggeblikt op 2017 en vooruitgekeken naar 2018.

Nieuwe Par-3 baan

In 2017 is hard gewerkt aan de totstandkoming van de nieuwe Par-3 baan. Deze werd in oktober feestelijk werd geopend. De eerste reacties op de Par-3 baan zijn zeer positief. De baan oogt volgroeit, alsof deze er al jaren ligt, hetgeen voor een gedeelte eigenlijk ook wel klopt. Het is een prachtige uitdagende baan geworden die dankzij het verharde pad ervoor zorgt dat de baan zowel in de zomer als winter voor iedereen goed toegankelijk is.

Drempelverlagend

Dat de baan beter toegankelijk geworden is geldt zowel voor beginnende en gevorderde spelers die graag hun “korte spel” willen oefenen. Maar het geldt ook zeker voor spelers die over minder tijd beschikken en voor spelers die wat moeilijker te been zijn. Oftewel drempelverlagend voor bestaande, maar zeker ook voor nieuwe leden. Eind 2017 is ook besloten om de obligatieplicht voor nieuwe leden af te schaffen en daarmee de drempel voor nieuwe leden verder te verlagen.

Voel je thuis op de Oosterhoutse

Voor 2018 verwacht het bestuur dan ook een mooi uitdagend jaar. Nu alle verbouwingen achter de rug zijn kan alle aandacht uitgaan naar baanonderhoud. Voor het perfecte baanonderhoud zijn ambitieuze plannen gemaakt en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen voor onze mooie baan. De Oosterhoutse is en blijft een baan van en voor de leden waar iedereen zich thuis moet voelen. De jaarkalender is opgemaakt en voor zowel de fanatieke als de meer recreatieve speler is 100% ruimte om te spelen. Tevens worden er gedurende het hele jaar events georganiseerd zoals funwedstrijden, de “woensdag avond competitie” en het Open Oosterhoutse.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen