Nieuwe voorzitter SCO wordt met duidelijke boodschap op pad gestuurd

Foto: CC0 Public Domain/macblack

Met ruime meerderheid hebben de leden van vv SCO te kennen gegeven het liefst een zondagvereniging te blijven. De vraag was door het bestuur van de Oosterhoutse club aan de leden gesteld vanwege de teruglopende interesse vanuit de leden om op zondag te spelen. Robert de Vries, de nieuwe voorzitter van vv SCO, is met een duidelijke opdracht op pad gestuurd.

Op een drukbezochte Algemene ledenvergadering gaf het bestuur een uitgebreide presentatie over de voor- en nadelen van een viertal mogelijke scenario’s om de club gezond te houden naar de toekomst toe. Eén van die marsroutes was om van de hoogst spelende Oosterhoutse club een volledige zaterdagvereniging te maken. Na een gezonde discussie en een aantal kritische vragen van de leden maakte een stemming duidelijk waar de voorkeur van de leden ligt. Zondag.

Eerder tijdens de ledenvergadering had interim-voorzitter Edward Chel aangegeven vanwege werkverplichtingen zijn tijdelijke voorzitterstaak niet definitief te kunnen maken. Op voordracht van het bestuur is Robert de Vries unaniem gekozen als opvolger van de vorig jaar vrijwillig opgestapte Isabella van Wely. De nieuwbakken voorzitter heeft van de leden opdracht gekregen om de promotie naar de tweede klasse  van vorig seizoen een succesvol vervolg te geven op zondag. Robert de Vries; “de leden hebben een duidelijk signaal afgegeven. Het is aan ons om aan die wens gehoor te geven. Met die opdracht gaan we als bestuur aan de slag. Daarin zal het snel vastleggen van een sterke staf centraal staan.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen