Business competitie weer van start op de Oosterhoutse Golf Club

Foto: Oosterhoutse Golf Club

Voor de ruim 80 leden van de Business Club van De Oosterhoutse wordt elk jaar de businesscompetitie georganiseerd. De competitie bestaat uit 6 wedstrijden over 9 holes in shotgunvorm en de laatste wedstrijd in oktober wordt gespeeld over 18 holes. Daarnaast wordt er dit jaar een extra wedstrijd georganiseerd in het kader van een uitwisseling met een andere golfclub.  Ook staan de Open Businesskampioenschappen op 25 juni op de kalender.

Op maandag 5 maart werd de eerste wedstrijd van 2018 gespeeld. Na een warme ontvangst door de voorzitter, Peter Volkers, vertrokken zo’n 40 deelnemers naar hun startposities. De wedstrijd werd voor het eerst op de nieuw aangelegde Par-3 baan gespeeld. De weersomstandigheden waren perfect en de baan lag er prachtig bij. Het schrale winterweer had plaats gemaakt voor een eerste voorjaarszonnetje. De in de baan geserveerde erwtensoep smaakte prima, maar had ook zo vervangen kunnen worden door een lentesalade.

Het was een spannende en sportieve wedstrijd en er werd in het algemeen zeer goed gespeeld. 1 speler slaagde erin om 20 stableford punten te verzamelen en twee spelers behaalden 19 punten. Martin Brokx werd tot winnaar uitgeroepen. Er was een welverdiende tweede plaats voor Peter van Vugt en een derde plaats voor Alexander van Dongen. De neary’s waren voor Gerrit Vos en Koen Zomer die duidelijk gingen voor een “hole-in-one”.

Peter Elbers en zijn team van Brasserie Uilenbosch verzorgden aansluitend een mooi 5 gangen menu en samen met de businessleden en gasten werd de wedstrijd en geslaagde middag uitgebreid gevierd.

Reacties

article
30695
Voor de ruim 80 leden van de Business Club van De Oosterhoutse wordt elk jaar
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20180313/business-competitie-weer-start-op-oosterhoutse-golf-club/
2018-03-13T06:50:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/03/13071650/OGC.jpg
Nieuws, Sport