Doe sportief mee met Run Ride Row, opbrengst voor het TICOhuis

Foto: Runriderow.nl

Op 22 april vindt de eerste editie plaats van Run Ride Row. Dit is een evenement voor iedereen die het gehandicapte kind een warm hart toedraagt en het leuk vindt om dat op een sportieve manier te uiten. Het streven is een opbrengst van 1000 Euro sponsorgeld per team. Meedoen kan vanaf 16 jaar. Voor deze, eerste keer kunnen maximaal 20 teams inschrijven.

TICOhuis Oosterhout

Run Ride Row is een actie waarbij deelnemers als team gaan hardlopen, mountainbiken en roeien om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gehandicapte kind. Met de opbrengst van het evenement worden in samenwerking met de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) projecten gerealiseerd. Het project waar de opbrengst van deze editie naar toe gaat is het TICOhuis in Oosterhout.

Geen wedstrijd

Run Ride Row is een evenement gericht op teamprestatie en plezier hebben. Het is géén wedstrijd. De teams bestaan uit vier tot zes personen. Tenminste drie leden uit het team gaan hardlopen, tenminste drie leden gaan mountainbiken en het volledige team gaat roeien. Deelnemende lopers leggen een parcours van 10 km af; mountainbikers leggen een parcours van 30 km af. Zowel bij het lopen als het mountainbiken kunnen deelnemers afgelost worden door andere deelnemers uit hetzelfde team. Als laatste roeit het hele team 2 kilometer.

Organisatie

Run Ride Row is een initiatief van Lionsclub Oosterhout Alm & Donge. Om de organisatie van dit evenement voor elkaar te krijgen zijn veel handen nodig. Daarom is de stichting RunRideRow opgezet waar de Lions Club Oosterhout Alm & Donge, Atletiek- en Trimvereniging Scorpio, MTB Oosterhout en Waterscouting Het Zuiderkruis (zeeverkenners) samen werken.

  • KLIK HIER voor meer informatie of om direct in te schrijven
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen