Jubilerend Bliemer Arashi viert feestje met luchtkussenkermis!

Foto: Bliemer Arashi Sport

In 1993 startte judoschool Bliemer Arashi Sport met judo en jujutsu-lessen bij Sportcentrum Heijl. Inmiddels wordt er op 4 locaties in Breda en Oosterhout lesgegeven in judo, kidzzbudo, goshindo (jujutsu) en jeugdkickboksen van maandag tot zondag. Dit jaar bestaat Arashi (betekent Storm) al weer 25 jaar en dat moet gevierd worden!

Luchtkussenkermis

Afgelopen zaterdag werd de Markkant sportzaal omgetoverd in een luchtkussenkermis. Alle jeugdleden waren uitgenodigd om te komen springen, klimmen, glijden, drinken en eten op dit eerste feestje bij Arashi. Via oud-judoka Ed Walters van Jumpservice Made werd opnieuw een deal gemaakt om heel de sportzaal in Vrachelen vol te zetten met mooie en leuke springkussens. In een ochtend –en middagsessie konden de kinderen naar hartenlust spelen. In de hal lag megalego voor een rustmoment en natuurlijk was er drinken en chips. Na afloop was er voor iedereen een chocolade Paashaas.

Kata-stage en Baronie Arashi Cup

Volgende week zaterdagmiddag een kata-stage voor de senioren en 2e Paasdag voor de 25e keer de Baronie Arashi Cup (voorheen Open Oosterhout). In april volgt o.a. het jeugd sumoworstelkampioenschap van de Baronie en na de zomer een reünie voor leden en oud-leden.

Goede prestaties

Afgelopen zaterdag stonden Michael Pannekoek en Patrick Pannekoek op de Masters in  Bremen in de -90 U18. Hier werden Michael 9e en Patrick 7e. Trots op het behaalde resultaat. Echter toch met een kater/teleurstelling naar huis daar Patrick door een scheidsrechterlijke dwaling de wedstrijd voor de bronzen medaille door de neus werd geboord. Met een loepzuivere ippon werd hij als winnaar uitgeroepen, alleen voor het afgroeten werd deze ippon zeer ten onrechte weggewoven. Daarna werd de wedstrijd in de laatste seconde verloren. Op zondag 25 maart behaalde Vera Wandel in Gelderop met 3 gewonnen wedstrijden opnieuw een gouden medaille. Ook waren 25 judoka’s in Made op het 500 puntentoernooi.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen