Gratis introductieavond skeeleren/skaten bij IJSCO

Foto: IJSCO

Op vrijdag 30 maart organiseert IJs- en Skeelervereniging IJSCO een gratis introductieavond voor iedereen die wil leren skeeleren of inline skaten. Mocht het die avond slecht weer zijn, dan wordt deze verplaatst naar 6 april. Aanmelden via de link onderaan het artikel.

Trainingslessen

De afgelopen periode hebben veel mensen een rondje gemaakt op de schaatsbaan van IJSCO op Sportpark de Elskens. Misschien was jij er ook en heb je de slag te pakken gekregen. Net nu er geen ijs meer ligt… Geen nood! Want je kunt altijd nog leren skeeleren! IJSCO verzorgt trainingslessen, midweekskates, toertochtjes, vrij skaten, schoolskaten en een competitie in de vorm van een clubkampioenschap voor leden na de zomervakantie.

Iets voor jou?

Kom dan naar de gratis introductieavond! Iedereen kan aan de skate- en skeelerlessen meedoen: vanaf 6 jaar tot heel oud in de categorieën beginnend, geoefend of gevorderd. Het aantal wielen onder je skates of skeelers maakt ons niets uit. In Breda wordt er op vrijdagavond les gegeven op het Cor Vlemmix circuit aan de Terheijdenseweg 520 van 19.00 tot 20.30 uur. Na de les kun je nog tot 21.00 uur “vrij” rijden. Indien je zelf skates of skeelers hebt, neem deze dan mee, want IJSCO heeft er maar een beperkt aantal van ter beschikking. Vergeet ook je helm niet want die is verplicht. Heb je geen helm, dan kun je er bij ons eentje lenen zolang de voorraad strekt.

  • KLIK HIER om je aan te melden voor de gratis introductieles
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen