Heren 2 Glaskoning Twins zet zegenreeks voort 

Foto: Chris Kabout

Ook afgelopen weekend was DSS 2 geen partij voor het tweede team van De Glaskoning Twins. In Haarlem hadden de Oosterhouters ook weer zeven innings nodig om de tegenpartij aan de zegekar te binden. Door deze 13-1 zege blijft Twins 2 ongeslagen.

Foto’s en verslag: Chris Kabout

Na drie punten in de eerste inning, gaf uiteindelijk de tweede inning de doorslag. Na honkslagen van Ben van Dulken, Ben van Heesch en Yuri Wang, een tweehonkslag van Jerzy van Gool en vrije lopen van Max Kops en Henny Doelmalik, passeerden zeven punten de thuisplaat en was de wedstrijd eigenlijk al gelopen. Het wachten was eigenlijk alleen nog op wanneer de tien punten verschil gehaald zou worden, DSS 2 had immers in de eerste inning het enige punt gescoord. Het elfde punt kwam uiteindelijk in de derde inning over de thuisplaat. Max Kops kwam door met een tweehonkslag en scoorde vanaf het tweede honk op een honkslag van Ben van Dulken. De laatste twee punten werden in de vierde inning gescoord. Daarna deed Twins het rustig aan.

Koen Postelmans startte de wedstrijd voor Twins 2. Hij stond vier innings op de heuvel en stond daarin één punt toe. Dit punt kwam echter door een veldfout op de honken, waardoor het ERA van Koen op nul bleef staan. Koen stond drie honkslagen en twee vrije lopen toe en schakelde vijf slagmensen met drie slag uit. Raf Cocu gooide de laatste drie innings en stond daarin eveneens drie honkslagen toe. Raf gooide één maal vier wijd en gooide ook vijf maal drie slag. Jerzy van Gool was de beste slagman met twee honkslagen, waarvan één tweehonkslag, uit drie slagbeurten met twee binnengeslagen punten.

Overige slagresultaten

Max Kops: 2 uit 4, twee tweehonkslagen en een binnengeslagen punt.
Dick van Heesch: 2 uit 4 met een binnengeslagen punt.
Ben van Dulken: 2 uit 5 met drie binnengeslagen punten.
Raf Cocu: 1 uit 3 met een tweehonkslag en een binnengeslagen punt.
Yuri Wang: 1 uit 3.
Henny Doelmalik: 1 uit 4
Teun van der Meer: 1 uit 5 met een tweehonkslag en twee binnengeslagen punten.

Volgende week speelt Twins 2 tegen Tridents, het tweede team van Curaçao Neptunus, een taaie tegenstander.

Reacties

article
31520
Ook afgelopen weekend was DSS 2 geen partij voor het tweede team van De Glaskoning Twins. In Haarlem
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20180416/heren-2-glaskoning-twins-zet-zegenreeks-voort/
2018-04-16T06:18:39+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/04/16061437/DSC00546.jpg
Nieuws, Sport