Succesvolle start trainingen Kids en Tiener Defence

Foto: Streetdefence-Brabant

Sinds begin van de maand is Streetdefence Brabant gestart met trainingen Kids Defence en Tieners Defence op dinsdagavond op Basisschool de Wissel aan de Van Oldeneellaan 18. De opening was een groot succes met een mooie opkomst.

Mentaal en fysiek weerbaarder

Kids Defence (8 t/m 10 jaar) en Tieners Defence (11 t/m 14 jaar) programma zijn trainingen waarbij uw kind op een aangepaste manier mentaal en fysiek weerbaarder wordt. Naast het trainen van weerbaarheid, conditie en kracht word er ook gewerkt aan zelfvertrouwen, zelfbeheersing en voorkomen/handelen in bedreigende situaties. Dit alles word op een speelse en plezierige wijze aangeleerd.

Voor wie?

Kids Defence is toegankelijk voor de leeftijden van 8 t/m 10 jaar. Trainingen op dinsdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur. Tieners Defence is voor tieners van 11 t/m 14 jaar op dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur. De trainingen worden gegeven bij Basisschool de Wissel aan de Van Oldeneellaan 18.

Meer informatie

Wil je je alvast aanmelden voor de gratis proefles en kennis laten maken met Krav Maga, je kind weerbaarder maken, meer zelfvertrouwen geven en mentaal en fysiek sterker worden? Neem dan contact op met [email protected] of KLIK HIER voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen