De Bussel deze week weer terug op de kaart als ‘Biljartmekka’

Foto: CC0 Public Domain / Thomas_C_Rosenthal

Het vroeger zo gerenommeerde biljartbolwerk De Bussel is terug van weggeweest! Vorig jaar werd de KNBB Jumbo Bekerfinale al gespeeld in ons Oosterhoutse theater en dat gaat vanaf vandaag t/m 3 juni weer gebeuren! Opening 12.15 uur en aanvang eerste wedstrijd om 13.00 uur. Entree is gratis.

Biljartmekka Oosterhout

Ons eigen Oosterhoutse theater De Bussel staat tot en met 3 juni volledig in het teken van de biljartsport. Net zoals vorig jaar zullen Nederlands sterkste driebandenteams in de Bussel hun krachten meten. Vorig jaar was het spelniveau hoog, en wist Dallinga.com (met o.a. Frédéric Caudron en Jean Paul de Bruijn) op prachtige wijze de titel te veroveren van de KNBB Jumbo Beker.

Diverse activiteiten

Aan de KNBB Jumbo Bekerfinale gaat een competitie vooraf, waarvoor zich acht driebandenteams plaatsen. Vandaag wordt in de grote theaterzaal van De Bussel de poulewedstrijden op vier biljarts. Op zaterdag 2 juni worden de finalewedstrijden afgewerkt. Op alle dagen is de toegang gratis. Evenals vorig jaar wordt het evenement weer omlijst door enkele randactiviteiten zoals jeugdclinics en wedstrijden voor het Oosterhouts kampioenschap driebanden.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen