Arashi viert zilveren jubileum met succesvol 500-punten judotoernooi

In de gymzaal aan de Markkant in de wijk Vrachelen werd afgelopen zondag de 42e ronde van het 500 punten judotoernooi georganiseerd door Bliemer Arashi Sport.

Regio goed vertegenwoordigd

Bliemer Arashi Sport kijkt terug op een zeer geslaags judotoernooi. Met deelnemers uit de hele regio streden 170 deelnemers in 45 poules. Naast de deelnemers van de organiserende vereniging waren er ook judoka’s van JC Haagse Beemden, JC Made, Haragei Terheijden, JV Zevenbergen en Hirondo uit Lage Zwaluwe. Bij het 500 puntentoernooi kan men bij iedere 100 punten een nieuwe beker verdienen. Bij 500 punten ontvangt men de gouden beker er mag men niet meer deelnemen. De organiserende vereniging werd maar liefst 19 keer eerste en 16 keer tweede! Arashi was deze keer voor de 8e maal gastheer. Voor iedereen was er een zilveren medaille, want uiteindelijk is iedereen een judokampioen!