Bied mee op gedragen en gesigneerde NAC wedstrijdshirts

Foto: MatchWornShirts.com

Een primeur in Breda: tijdens de derby tegen Willem II kan jij vanaf de aftrap meebieden op het ultieme fan-item: een gedragen – ongewassen – en gesigneerd wedstrijdshirt van jouw NAC held!

Opbrengst voor goed doel

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan Playing for Success Breda. Dit is een (na)schools programma voor leerlingen uit de bovenbouw van het basisonderwijs, de onderbouw van het voortgezet onderwijs en het middelbaar beroepsonderwijs die vanwege sociaal-emotionele redenen minder presteren dan verwacht. NAC en Playing for Success helpen deze jongeren met een op maat gemaakt programma waardoor zij gemotiveerder en met meer zelfvertrouwen terugkeren naar hun eigen school.

Shirts van alle spelers

Alle shirts van de spelers die op het veld staan worden geveild, zowel de basisspelers als de invallers. De veiling start op het moment van de aftrap en sluit exact 4 dagen later: op donderdagmiddag om 12:15 uur. Heb jij het hoogste bod geplaatst bij het sluiten van de veiling op donderdagmiddag? Dan ben jij de winnaar! Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal. Meer weten of meebieden? Kijk dan op de onderstaande website.

Reacties

article
36988
Een primeur in Breda: tijdens de derby tegen Willem II kan jij vanaf de aftrap
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20181021/bied-mee-op-gedragen-en-gesigneerde-nac-wedstrijdshirts/
2018-10-21T06:05:55+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/21061252/NAC-shirt-bieden.jpg
Nieuws, Sport