Lars van Dullemen wint wisselbeker tijdens Clubkampioenschappen Arashi

Foto:

Afgelopen zaterdag werden de 25e clubkampioenschappen judo gehouden voor de judoka’s van Arashi uit West-Brabant. Lars van Dullemen won na winst in de finale tegen Martijn Smit de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar.

Afsluiting jubileumjaar

Bliemer Arashi Sport sloot afgelopen zaterdag het jubileumjaar af met de 25e clubkampioenschappen.De dertienjarige Lars van Dullemen won de wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Martijn Smit. Derde werden Lex Vreijdenberger en Niels Geutjens. De sportprijs ging dit jaar naar de gebroeders Mats en Martijn Smit. Mats is iedere zaterdagmorgen aanwezig om meester Rinus te helpen bij de eerste groep en zijn jongere broer Martijn is 3x per week positief present op de training. Hun volgende judo-ambitie is om clubscheidsrechter te worden! De sportprijs werd uitgereikt door de winnaar van 2017, Luke Prinsen.

Judofeest

De clubkampioenschappen, “het Judofeest van Bliemer Arashi Sport” werd goed bezocht in de gymzaal aan de Markkant. Maar liefst 200 familieleden en kennissen kwamen kijken naar de wedstrijden van de jonge judoka’s van Arashi. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van erkende arbiters en juryleden.

Arashi kampioenen

Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Thijm Schalij, Finn Joosen, Tharijn Vreijdenberger, Nick van Dullemen, Lars van Dullemen, Charifa Benkaddour, Dinant van Breemen, Jesper Tange, Niels Geutjens, Michiel van Emmen, Max de Jong, Brandon Valkenburg, Massin Acharki, Pieter Stevens, Giovanni Frijters, Beau Duchemin, Gunnar van Hamburg, Mats van Zuijlen, Dyon Spoelstra, Nick Gillisen, Pim van Eijk, Finn Spruijt en Elof Henckens.

Dank aan alle vrijwilligers

Uiteraard werden enkele mensen bedankt voor hun inzet van de afgelopen jaren. De webmaster Henry Snobl is al meer dan 15 jaar bij de club en is al meer dan 10 jaar de vaste webmaster van Arashi! Iedere week date hij de site op met het laatste nieuws. David van Peer kwam als volwassen oranje band op judo, inmiddels geeft hij alweer meer dan 8 jaar les voor Arashi. Lian Falkenburg is al jaren wedstrijdsecretariaat en dat is ook ontzettend veel precisie werk en geduld hebben met de opgevende ouders! Haar man Maurice van Os ging al mee met de beide kinderen en behaalde 2 jaar geleden zelfs zijn zwarte band. Hij startte pas op zijn 40ste! Bij alle toernooien is hij vaste waarde als administrateur en scheidsrechter. Als laatste werd ook Wilma Tempelaars, net als de voorgenoemden, verrast met een grote bos bloemen en aandenken voor 25 jaar steun en werk voor Arashi.
Vijfentwintig jaar aanwezig als catering tijdens de toernooien, organisator van alle voorgaande jubilea-feesten en goed voor alle minder leuke klusjes binnen de judoschool.

Reacties

article
38522
Lars van Dullemen wint judo wisselbeker Arashi
Afgelopen zaterdag werden de 25e clubkampioenschappen judo gehouden voor de judoka’s van Arashi uit West-Brabant.
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20181211/lars-dullemen-wint-wisselbeker-tijdens-clubkampioenschappen-arashi/
2018-12-11T06:58:34+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/11065825/Lars.jpg
Nieuws, Sport