Geweldige examenuitslagen bij sportschool Chikara

Foto: Sportschool Chikara

Afgelopen zondag 16 december 2018 waren er examens voor vijf senioren leerlingen van Sensei Johan van Heugten. Eerst werd er door Rebecca Twilt, de toekomstige assistente jiu-jitsu, ’n pittige warming-up gegeven om de spieren goed los te maken.

Vierde dan voor Niels

Niels Raaijmakers opende samen met zijn partner Jari de Hoogh de examens voor de vierde Dan judo.Hij moest vier verschillende soorten Kata’s uitvoeren : Nage-No-Kata, Katame-No-Kata, Gonosen-No-Kata en Kime-No-Kata.  Bovendien moest hij de overige technieken van ’t grondwerk, staande oefeningen, overnames en combinaties laten zien. Als sluitstuk moest hij samen met Jesse van Spaandonk veertig worpen in een minuut uitvoeren. Niels behaalde zijn vierde Dan met vlag en wimpel.

Assistent jiu-jitsu Rebecca

Rebecca Twilt moest examen doen voor assistente jiu-jitsu. Voor ’t theoretische gedeelte was zij reeds geslaagd, maar ’t praktische gedeelte moest ze nog doen. Uit haar behaalde resultaten blijkt, dat Rebecca ’n prima assistente jiu-jitsu voor Sensei Johan zal zijn.

Bruine band voor Albert

Albert van der Zanden moest op voor z’n bruine band. Buiten z’n technieken moest hij ook nog samen met Benjamin Akkermans twee Kata’s ‘t Katame-No-Kata en E-Bo-No laten zien.

Examencommissie erg tevreden

Boudewijn Meester slaagde voor z’n oranje band en Romy van de Graaf voor haar gele band. Sensei Johan was supertrots op z’n geslaagde kandidaten, die zulke topprestaties hadden geleverd. Ook de examencommissie was erg tevreden. Voor de jeugd en junioren zijn er examens op zondag 10 februari 2019.

Reacties

article
38694
Geweldige examenuitslagen bij sportschool Chikara
Afgelopen zondag 16 december 2018 waren er examens voor vijf senioren leerlingen van Sensei Johan
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20181217/geweldige-examenuitslagen-bij-sportschool-chikara/
2018-12-17T06:15:26+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/17055100/Chikara.jpg
Nieuws, Sport