Jorco de Kok terug bij VV Oosterhout

Foto:

Zaterdag 19 januari jongstleden is een hernieuwde samenwerking beklonken tussen Jorco de Kok en VV Oosterhout. Jorco is nu nog veldtrainer bij Virtus in Zevenbergen. Hier stopt hij aan het einde van dit seizoen omdat hij in juli vader hoopt te worden en zo meer tijd voor zijn gezin kan vrijmaken.

Contract voor 2 jaar

VV Oosterhout heeft met Jorco vanaf de start van het seizoen 2019/2020 een verbintenis gesloten voor 2 jaar met een optie voor een derde. Hij treedt toe tot de technische commissie en hier krijgt hij als aandachtsgebied de selecties van de zondag en zaterdag. De samenstelling gebeurt uiteraard in nauw overleg met de trainers en keeperstrainer. Naast deze werkzaamheden voor de selecties is Jorco met het bestuur overeengekomen dat hij het voortouw gaat nemen om het gehele technische beleid van de club naar een hoger niveau te tillen.

Stabiele tweeklasser

Samen met VV Oosterhout heeft Jorco de ambitie om van VV Oosterhout binnen 2 à 4 jaar een stabiele tweedeklasser te maken. Hiervoor is het nodig dat er naast recreatief voetbal ook zeker prestatief gevoetbald gaat worden. Uit een scan van de vereniging blijkt dat dit samen met de groei die de vereniging weer doormaakt in potentie zeker mogelijk moet zijn.

'

Reacties

article
39563
Jorco de Kok terug bij VV Oosterhout
Zaterdag 19 januari jongstleden is een hernieuwde samenwerking beklonken tussen Jorco de Kok en VV
https://oosterhout.nieuws.nl/sport/20190121/jorco-de-kok-terug-bij-vv-oosterhout/
2019-01-21T06:58:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/01/21065809/VV-Oosterhout.jpg
Jorco de Kok, voetbal, VV Oosterhout
Nieuws, Sport