Judobrons voor Gunnar van Hamburg op West-Brabantse Kampioenschappen

Afgelopen weekend won Gunnar van Hamburg een bronzen plak tijdens de 21e editie van de Open West-Brabantse judokampioenschappen in Wouw.

Snel en flexibel

Gunnar van Hamburg wist in de grote sporthal van Wouw een 3e plaats weg te slepen met winst –en verliespartijen. Bij de belangrijkste wedstrijd vergat de scheidsrechter een wazari toe te kennen, omdat Gunnar zo snel en flexibel was. In de beslissende wedstrijd voor brons won hij met een directe heupworp en werkte het met een tweede wazari af door een overname te maken.

Meer judo-successen

Brandon Valkenburg stond een klasse hoger ook prima te strijden, maar kwam niet op het podium. Vera Wandel won terwijl ze ziek was de voorbereiding op de komende kampioenschappen met 3x ippon. In Breda werd eerder de 100 punten beker gewonnen door Mila van Essen.De 200 puntenbeker door Mexx Riemslag. De 300 puntenbeker ging naar Brandon Valkenburg en de 400 puntenbeker ging naar Gunnar van Hamburg. Kampioen werden Dinant van Breemen, Charifa Benkaddour, Niels Evers, Cas Marcelis, Lucas van Wijmeren, Jay Cheung, Mohammed Benkaddour, Chris Vermeulen, Bram Bové, Mexx Riemslag, Tygo Dorrestijn, Brandon Valkenburg en Ito Dorrestijn!