Groot succes Cruyff 6vs6 toernooi op Slotjesveld

Foto: MOOVE Oosterhout

Woensdagmiddag was het jaarlijkse Cruyff 6vs6 selectietoernooi op het Cruyff Court op het Slotjesveld. Daar werd bekendgemaakt dat de kwartfinale dit jaar ook in Oosterhout gespeeld zal gaan worden!

Respect Awards

Nadat wethouder Witte het startschot had gegeven streden de verschillende jongens- en meidenteams van 10 tot en met 13 jaar op het Cruyff Court voor een plaats in de kwartfinale van het landelijke voetbalkampioenschap. Met Cruyff 6vs6 worden alle Cruyff Courts in de wereld met elkaar verbonden. De wedstrijden worden overal ter wereld volgens dezelfde uitgangspunten georganiseerd. Er werd gespeeld in teams van 6 tegen 6 in aparte teams voor jongens en meiden. De winnaars van de categorie jongens en meiden, maar ook de winnaars van de Respect Awards gaan door naar de kwartfinale. Die wordt dit jaar ook in Oosterhout gespeeld, zo werd woensdag bekendgemaakt.

Wijkinstuif

Naast het spannende 6vs6 toernooi konden spelers en publiek zich ook uitleven tijdens de Wijkinstuif rond het Cruyff Court met allerlei activiteiten: BMX clinic, ontdekatelier, handlettering, skeeleren, boogschieten, frisbeeën, slackline, pannaboarding en ‘score een book’, een leesproject van Theek 5 om de leesvaardigheid te bevorderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen