Geef je nu op voor de Steprace Rotterdam – Den Hout

Foto: Stichting Steprace Rotterdam-Den Hout

Op zaterdag 22 juni 2019 vindt de Steprace Rotteram-Den Hout weer plaats. Daar het vroeger een race was, is het nu uitgegroeid tot een gezellige steptocht. En je kunt je daarvoor nu al inschrijven!

Standaard steptocht

Met de standaard steptocht is het allemaal begonnen. De deelnemers leveren de vrijdag voor de steptocht hun step in op de Houtse Heuvel in Den Hout. De organisatie zorgt ervoor dat deze steppen in Rotterdam komen. Op zaterdagochtend gaan de deelnemers met de bus naar Rotterdam. Daar zoeken zij hun step op en steppen ze terug naar de Houtse Heuvel in Den Hout.

Retourtje

Voor de deelnemers waarbij de standaard steptocht niet uitdagend genoeg is, heeft de organisatie het retourtje in leven geroepen. De deelnemende bikkels vertrekken uiterlijk 06.45 uur op de step naar Rotterdam. Als ze daar zijn aangekomen liggen er in de kantine een lunchpakketje voor hen klaar. Na de lunch steppen zijn dan weer terug naar Den Hout.

Brakken- en Seniorentocht

Ook voor de jongste en de oudste sportievelingen is er een passende steptocht. Zij kunnen meedoen aan de Brakkentocht of Seniorentocht. Zij leveren hun step in op de dag dag van de steprace om 12.15 uur op de Houtse Heuvel en vertrekken daarna met de bus naar Zevenbergschen Hoek. Zij steppen vanaf hier dan terug naar Den Hout.

Iets voor jou?

Iets voor jou? Geef je dan nu op! Deelnemen aan de Standaard of Retour Steptocht kost 17,50 euro per persoon. Meedoen aan de Brakken- of Seniorentocht kost 12,50 euro per persoon. Deze prijzen zijn inclusief busvervoer en vervoer van je step naar de startplaats.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen