Twee gouden plakken judo voor Bliemer Arashi in Klundert

Ruben (tweede van links) wint goud
Ruben (tweede van links) wint goud
Foto: Bliemer Arashi Sport

Afgelopen zaterdag werd door Judoklub Klundert de jaarlijkse Louis Buurstede Judo ontmoeting georganiseerd. Bliemer Arashi won er 2 gouden medailles.

Kindvriendelijke wedstrijden

De zaterdag werd een kindvriendelijke dag met opvoedkundige judowedstrijden in het grote culturele complex de Niervaert te Klundert, waar altijd de wedstrijdtijd uitgejudood moest worden. Er werden twee judoka’s van Bliemer Arashi Sport Kampioen: Ruben Schrauwen en Bram Bové. Ruben Schrauwen moest als eerste aantreden en deed dit met succes, hij won al zijn wedstrijden! Ook Bram Bové had een topdag! Ook hij wist al zijn wedstrijden winnend af te sluiten! Met overnames en snelle indraaiworpen maakten beiden het verschil en lieten de begeleider/coach Edo Valkenburg genieten. Beiden trainen op woensdagmiddag extra bij de wedstrijdgroep waar de verschillende succesworpen iedere week worden herhaald en verbetert.

Echte bikkels

Derde werden Lukas van Wijmeren, Luke Prinsen, Brandon Valkenburg, Wessel Enning en Jens Vervaet. Jens Vervaet viel in de eerste wedstrijd hard op zijn hoofd, maar haalde er met bikkelen toch nog een derde plek uit. Lukas van Wijmeren had wat last van zenuwen net als Wessel Enning die voor het eerst meedeed, maar toch scoorde! Ook Luke Prinsen stond te bikkelen tegen verschillende tegenstanders die een kop groter waren. Luke is van niemand bang en gebruikte dan ook lage technieken om de mannen te verrassen met schouderworpen en overnames.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen