Win een auto voor een weekend met de KaaienLoop

Marianne Bom won de eerste 'Drive & Dine'
Marianne Bom won de eerste 'Drive & Dine'
Foto: Kaaienloop

Op zaterdag 11 mei wordt de 17e editie van de Van Mossel OPC KaaienLoop in het centrum van Oosterhout gelopen. Veel lopers gaan voor de gezelligheid of de prestatie en proberen zo snel mogelijk de finish te halen. Daarbij steunt iedereen ook de goede doelen. Dit jaar zijn er echter ook enkele mooie prijzen te winnen.

Win een auto voor een weekend

De hoofdsponsor stelt weer 2 keer een ‘Drive & Dine’ beschikbaar. Een auto voor een weekend en diner bon voor de snelste man en vrouw op de 10 EM. Zij kunnen dan heerlijk cruisen met een cabrio of er op uit met een volgeladen stationwagen. Daarbij krijgen ze ook een dinerbon om ergens lekker wat te eten.

Het bekende parcours van de KaaienLoop

De loop zelf gaat over het bekende gecertificeerde parcours van 2,5 km door het centrum van Oosterhout en door het Stadspark. Deze ronde dient twee of vier keer afgelegd te worden om de 5 km of 10 km te volbrengen. De 5 kilometer, die opgenomen is in het Regio 13 Global-E wegcircuit, start om 18.15 uur. De start van de 10 kilometer is om 19.00 uur. De jeugd kan zich inschrijven voor verschillende afstanden. Zo is er voor de allerkleinste de bambinoloop over 550 meter, de kinderloop over 1 KM en de Kaaise Mijl voor de jeugd. Dit is tevens de eerste afstand voor de deelnemers aan de 10 EM.

Bedrijvenloop

De strijd tussen de verschillende bedrijven zal ook dit jaar weer op het scherpst van snede worden gestreden. Diverse bedrijven hebben zich al ingeschreven en doen mee op de 5 en/of de 10 KM. Natuurlijk draait het hierbij ook om de collegialiteit en het samen neerzetten van een sportieve prestatie. Naderhand is er onder het genot van een hapje en een drankje de mogelijkheid nog eens na te praten of nieuwe contacten op de te doen. Nog niet ingeschreven? Klik dan op de onderstaande link.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen