KaaienLoop is klaar voor de start zaterdag

Foto: KaaienLoop

Aanstaande zaterdag zal het startschot klinken voor de 17e editie van de Van Mossel OPC KaaienLoop en strijden jong en oud op verschillende loopafstanden door het Oosterhoutse centrum.

Gezellig en sportief

De getrainde lopers kunnen zich wagen aan de wedstrijd om bijvoorbeeld het Global-E wegcircuit, andere liefhebbers zullen gaan voor de persoonlijke prestatie of het beste bedrijven team. Het belooft weer een gezellige en sportieve middag en avond te worden in het centrum van Oosterhout.

Bambino’s en junioren

De allerkleinste Bambino’s beginnen om 17:00 met hun ronde van 550 meter door het park, eventueel samen met papa of mama als begeleiding. Daarna wordt het parcours aangepast voor de kinderloop. Kinderen geboren vanaf 2008 t/m 2011 gaan voor hun ronde van 1 kilometer. De junioren (geboren 2002 t/m 2007) lopen de heuse Kaaise Mijl, zowel een grote als een kleine ronde door het park.

Kaaise Mijl, Bedrijvenloop, 5 en 10 kilometer

De Kaaise Mijl is ook het eerste onderdeel van de 10 Engelse Mijl in drie start. Deze doorzetters lopen vervolgens ook nog de 2 avondafstanden. Voor het avondprogramma wordt het parcours verlegd naar de straten in het centrum van Oosterhout. De afstanden zijn gecertificeerd om zeker te zijn van de juiste lengte. De 5 kilometer start om 18:15 op de heuvel. Wedstrijdlopers, liefhebbers en bedrijventeams lopen allen 2 ronden van 2,5 kilometer. De 10 kilometer start om 19:00 uur, velen zullen gaan voor de persoonlijke prestatie of die van het bedrijventeam. De voor-inschrijvingen zijn ondertussen afgesloten, op de dag zelf kan nog tot een half uur voor aanvang van het onderdeel worden ingeschreven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen