Zwem jij mee met de Avondzwem4daagse?

Foto: Recreatieoord de Warande

Van maandag 17 juni tot en met vrijdag 21 juni 2019 organiseren Sportbedrijf Oosterhout en OZ&PC de Warande de Oosterhoutse Zwem4daagse in zwembad De Warande.

Banen zwemmen voor een stempel

Het 50m sportbad van De Warande staat 5 dagen in het teken van 250m, 500m of 1000m zwemmen per dag. Alle zwemmers kunnen tussen 16:00 en 19:00 uur hun baantjes zwemmen en krijgen na het zwemmen een stempel. Er wordt een route (met het thema ‘Donald Duck’) uitgezet waarop je kunt zien hoe ver je al gezwommen hebt. Ben je klaar met zwemmen? Dan mag je nog even lekker spelen op het buitenpark.

Midzomer Zwemdisco

Ook zullen er leuke randactiviteiten worden georganiseerd waar iedereen gratis aan mag deelnemen. Je mag zelf kiezen welke dagen je wilt zwemmen, er zijn 4 stempels nodig voor een medaille. Voor hele fanatieke zwemmers is het ook mogelijk om alle vijf de dagen te zwemmen. De feestelijke uitreiking zal plaatsvinden op vrijdagavond rond 18:45 uur. Iedereen die mee heeft gedaan aan de zwem4daagse mag tot 21:30 uur gratis naar de midzomer zwemdisco van DJ V&T!

Geef je op en doe mee!

Je kunt aanmelden via de link onderaan dit artikel. Hier vind je alle informatie en koop je meteen je deelnemers- en stempelkaart. Die leggen we vervolgens bij de receptie voor je klaar vanaf dinsdag 11 juni. De kosten voor deelname bedragen voor een individu 5 euro en als groep € 20 euro.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen