Judo-wedstrijd voor beginnende judoka’s weer succes

Foto: Bliemer Arashi Sport

Afgelopen herfstvakantie organiseerde judoschool Arashi een speciaal Try-out toernooi voor beginnende judoka’s.

Try-out Toernooi

Op dinsdag 15 oktober werden in de herfstvakantie door judoschool Arashi in de Wim Cobben Dojo van gymzaal De Mandt in Teteringen voor de 14e keer een Try-Out toernooi georganiseerd voor beginnende judoka’s. Er waren in totaal 7 groepen gemaakt waar na een warming up door meesters David van Peer en Rinus Bliemer alle kinderen de mat op kwamen om kennis te maken met echte judowedstrijden!

Geen geschreeuw of gejoel

Fantastisch om die startende judoka’s te zien proberen en winnen/verliezen. Omdat het heel gemoedelijk was in de zaal zonder geschreeuw en gejoel was het ook geen probleem om met verlies om te gaan. Iedereen had zijn best gedaan. Ervaring opdoen was het doel van deze avond in de vakantie. Onbekend talent werd gezien en de hakbijlworpen en houdgrepen werden gretig geprobeerd.

Kampioenen

  • Groep 1: Florence van Helvoort
  • Groep 2: Isaiah Rakic
  • Groep 3: Gijs Burgert
  • Groep 4: Tygo te Kiefte
  • Groep 5: Mats Burgert
  • Groep 6: Kelvin Hartog
  • Groep 7: Oscar Loozen

Meer Arashi successen

In het weekend ervoor behaalde Michael en Patrick Pannekoek respectievelijk de 1e en 2e plaats in het Duitse Leverkussen. Beiden kregen het ere-metaal niet cadeau. Michael won al zijn wedstrijden en versloeg daarbij o.a. hooggeplaatste Nederlandse en Duitse judoka’s. Beide heren zijn op dit moment in training voor hun zwarte band. Vera Wandel werd op de Open Warschau tweede en ontving een uitnodiging voor de Nederlandse selectie trainingen in Papendal.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden