Chikara judoka’s in de prijzen bij judotoernooi Dinteloord

Foto: Sportschool Chikara

Ondanks het sterke internationale deelnemersveld vielen enkele Chikara judoka’s in de prijzen bij een toernooi in Dinteloord.

Sportschool Chikara

Zaterdag 26 oktober reisden 9 judoka’s van Sensei Johan van Heugten af naar een judotoernooi in Dinteloord. Ondanks het sterkte internationale deelnemersveld vielen enkele judoka’s toch mooi in de prijzen. Zo wist Yagmur Sahin een bronzen plak mee naar Oosterhout te nemen. Zij begon zeer fanatiek en wist haar tegenstandertjes zeer goed in bedwang te houden, maar helaas liet ze bij haar laatste partijtje haar houdgreep los. Daardoor bereikte ze ’n mooie derde plaats.

Goud, zilver en brons

Mary Jane Niedziela is ’n zeer alerte judoka die haar kans afwacht en dan ineens “toeslaat “. Ze liet stevige houdgrepen zien en won uiteindelijk met ’n perfecte eerste beenworp. De tweede plaats op het podium was voor Mary Jane en de zilveren prijs ging mee naar Oosterhout.
Adam El Hamdi schitterde in alle wedstrijdjes. Hij gaf z’n ogen goed de kost en wist van al z’n tegenstanders te winnen met o.a. heup- en schouderworpen, dus voor hem was de eerste plaats zeer verdiend en ging ’t goud naar Adam.

Welverdiende prijzen

Jayce Keur, een zeer bedreven judoka, begon erg enthousiast aan z’n partijtjes. Hij wist heel knap van enkele poule genoten te winnen. Helaas was een judoka te sterk voor hem. Maar toch behaalde hij ’n mooie tweede plaats. En hoewel de tegenstanders van Johan Barel een maatje groter waren, wist hij toch goed weerstand te bieden. Hij liet zich niet zo maar in ’n houdgreep nemen en verdiende daarmee een welverdiende derde plaats. Net buiten de prijzen vielen : Manny Niedziela, Kaan Mustafa en Noah Btatat. Toch is Sensei Johan enorm trots op hen, zo laat hij aan Oosterhout Nieuws weten!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden