Gym Oosterhout is gestart!

Foto: Gym Oosterhout

Advertorial – Gym Oosterhout is actief in het hart van Oosterhout. Het is een gym voor alle leeftijden waar iedereen zich thuis voelt en zich thuis moet voelen. Het jongste lid is 4 jaar en de oudste 60+.

Gym Oosterhout

Gym Oosterhout biedt verschillende programma’s aan en doet verschillende activiteiten voor alle leeftijden. Deze worden gegeven door Daan Verschure. Onder Gym Oosterhout valt:

  • Kidsafety Oosterhout
  • Krav Maga Oosterhout
  • Cardio Kick en Boks Oosterhout
  • Personal Training Oosterhout

Kinderen en volwassenen

Voor kinderen is er een weerbaarheid programma dat Kidsafety heet. Dit is voor de leeftijd van 4 t/m 16 jaar verdeeld in verschillende groepen. Daarnaast is er ook Krav Maga (zelfverdediging). Dit is voor kids van 8 t/m 16 jaar. Voor volwassenen is er Personal Training. Dit is gerichte 1 op 1 training waarin een combinatie van kracht en conditie oefeningen aan bod komen. Dit afgewisseld met stoten, trappen en eventueel Krav Maga technieken.

Groepslessen Cardio Kick en Boksen

Daarnaast zijn er ook groepslessen Cardio Kick en Boksen. Dit houdt in dat we lekker bezig zijn met stoten en trappen op kussens en stootzakken. Dit wisselen we af met kracht en conditieoefeningen. Er is geen lichamelijk contact en het is voor iedereen geschikt. Het is niet noodzakelijk om ervaring te hebben met vechtsporten. Bijna iedereen die begint heeft/had geen ervaring met vechtsporten. Deze lessen zo geschikt voor iedereen! Een super leuke groep waarmee je samen een uur lekker aan de bak gaat.

Krav Maga Oosterhout

Voor volwassenen hebben we ook zelfverdediging. Dit heet Krav Maga en word gegeven door Daan Verschure van Krav Maga Oosterhout. Krav Maga wordt ook binnen onze school gegeven. Krav Maga is zo gemaakt dat iedereen het kan leren. Man, vrouw, jong, oud, ervaren en onervaren het maakt allemaal niks uit. Je leert in een leuke groep en een fijne en veilige sfeer, jezelf verdedigen tegen alles wat je hopelijk nooit mee zal maken. Omdat Krav Maga een systeem is wat gebaseerd is op natuurlijke reacties is het makkelijker aan te leren dan andere vecht- en zelfverdedigingssporten. Het is effectief en efficiënt en voor iedereen hanteerbaar. Wat deze club zo speciaal maakt is de fijne groep mensen die zo fijn en respectvol met elkaar om gaan.

Kom eens langs!

Al met al is er genoeg te doen bij Gym Oosterhout! Het een fijne plek waar iedereen graag komt en zich ook echt thuis voelt. Gym Oosterhout is sinds augustus gevestigd op de Abdis van Thornstraat 40. Als je interesse hebt kun je altijd een keer langs komen op de Gym, want de deur staat open voor iedereen!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden