Lars van Dullemen wint opnieuw wisselbeker Arashi

Lars van Dullemen won afgelopen zaterdag de 26e Arashi clubkampioenschappen. Niels Geutjes ontving de sportprijs 2019.

Clubkampioenschappen

Bliemer Arashi Sport sloot afgelopen zaterdag in de gymzaal Markkant het sportieve jaar af met de 26e clubkampioenschappen. De 14-jarige Lars van Dullemen won voor de 2e keer de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale opnieuw te winnen van Martijn Smit. Op weg naar de finale werd gewonnen van Roxanne Roelse, daarna van Luke Prinsen en in de halve finale versloeg hij Floor Vreijdenberger die derde werd. In de finale kwam hij de finalist van vorig jaar tegen, Martijn Smit. Hij won in de halve finale van Charifa Benkaddour die derde werd. De finale werd spannend, want de judovrienden zijn gewaagd aan elkaar. Het werd dan ook verlengen met Golden Score. Na een minuut wist Lars met een indraaiworp Martijn naar de grond te werpen en dat leverde een wazari en de winst op.

Sportprijs

De sportprijs ging dit jaar naar Niels Geutjes die iedere week trouw 2x komt trainen op de basis -en wedstrijdtraining. Helaas heeft deze talentvolle judoka geen interesse meer in wedstrijden, maar doet hij nog wel aan turnen. Bij de kleuters werd verrassend goed gejudood en bij de klasse 6 t/m 12 jaar kwamen veel onverwachte kampioenen op het podium te staan. Op 4 judomatten werd gestreden onder toezicht van erkende arbiters en juryleden.