Oosterhoutse Avondvierdaagse definitief doorgeschoven naar 2021

Foto: Oosterhout Nieuws

De volgende editie van de Oosterhoutse Avondvierdaagse wordt gelopen van 1 t/m 4 juni 2021. Er komt dus definitief geen Oosterhoutse editie van dit vierdaagse wandelevenement meer in het najaar van 2020.

Definitief geen Avondvierdaagse meer in 2020

Stichting Willem van Duivenvoorde, de organisatie achter de Avondvierdaagse Oosterhout, heeft definitief besloten de Oosterhoutse Avondvierdaagse in 2020 niet door te laten gaan. Voorzitter Mathijs Raaijmakers: “Gezien de recente ontwikkelingen met het coronavirus lijkt het ons niet verstandig om in mei met bijna 2.000 kinderen en minstens net zoveel begeleiders vier dagen lang door Oosterhout te lopen. We hebben dan ook met pijn in het hart moeten besluiten om de editie van 2020 volledig te annuleren.”

Nieuwe data bekend

Normaal gesproken had de Oosterhoutse Avondvierdaagse in mei van dit jaar plaatsgevonden. De organisatie twijfelde nog om het door te schuiven naar het aankomende najaar, maar heeft nu definitief het besluit genomen om dit jaar volledig over te slaan. Ook voor de editie van 2021 houdt de organisatie een kleine slag om de arm. Mathijs: “De Oosterhoutse Avondvierdaagse is niet alleen een sportief, maar ook een sociaal en gezellig evenement, waarvan we weten dat ernaar uitgekeken wordt. Natuurlijk hopen we dat volgend jaar in juni alles weer redelijk ‘normaal’ zal zijn en we de ruim 2.000 wandelaars veilig door Oosterhout kunnen laten wandelen. We gaan er dus gewoon vanuit dat de volgende editie zal plaatsvinden van 1 t/m 4 juni 2021!” Die kan dus alvast in de agenda voor volgend jaar!

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen