TSC heer en meester bij Cluzona in Wouwse Plantage

Foto: Henk Jansen

“Toch jammer dat de beloning dan maar 1 punt oplevert.” Henk Jansen schreef het wedstrijdverslag van TSC uit tegen Cluzona in Wouwse Plantage.

Cluzona – TSC

“Zondag ging TSC dan spelen in de Wouwse Plantage tegen de ‘club zonder naam’ oftewel Cluzona. Je mag in dat gebied komen voetballen maar blijf weg uit duistere containers zou ik zeggen. Wel die had TSC vandaag niet nodig. Geen enkel moment heeft TSC zich hoeven te verstoppen. Ze speelden de beste wedstrijd van dit prille seizoen tot nu toe en daar reken ik dan ook de oefen – en bekerwedstrijden bij.

Eerste helft

Van begin af aan werd Cluzona teruggedrongen in het eigen strafschop gebied. TSC haar sterke spits Tom Rijvers werd al binnen 10 minuten neergehaald binnen de 16. Toen dat 5 minuten later nogmaals gebeurde kon de uitblinkende scheidsrechter van vandaag niet anders dan de bal op de stip te leggen. Voor Ryan Snoeren een buitenkansje om de score te openen 0-1 wat hij heel bekwaam deed. Grote uitblinkers vandaag op het TSC middenveld Axel Theuns en Marnix van der Velden die daarmee het gehele team op sleeptouw namen. Helaas voor TSC viel centrale verdediger Paul van Zon in de 40e minuut geblesseerd uit. Zijn vervanger was Steven Bliemer. Trainer Ad Looymans moest daardoor wat omzettingen doen die echter goed gingen uit pakken.

Tweede helft

Na de rust kwam Cluzona zeker het eerste half uur wat sterker terug. Dat resulteerde uiteindelijk wel in de gelijkmaker, werkelijk een prachtige goal 1- 1 waar TSC niet op gerekend had. TSC doelman Bart van den Hoven was kansloos bij dit doelpunt. Bij TSC kwamen Joury den Boogert en Yonathan Yuya nog voor Bas Blokdijk en Ryan Snoeren en ondanks fel aandringen van TSC werd er helaas niet meer gescoord. TSC kreeg met dit gelijkspel duidelijk te weinig maar het vertoonde spel geeft heel veel vertrouwen voor de toekomst. Na de 1-1 vorig seizoen uit bij Cluzona bleef ook vandaag de eindstand daar op steken. TSC ontvangt zondag het veel scorende VOAB , die hebben in 2 wedstrijden maar liefst 9 maal weten te scoren. De achterhoede van TSC is dus gewaarschuwd.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden