PLUSvoetbal VV Oosterhout dankzij Zwaluwen Jeugd Actie klaar voor toekomst

Foto: VV Oosterhout

Dankzij een bijdrage van 5000 euro van de Zwaluwen Jeugd Actie is het PLUSteam van VV Oosterhout klaar voor de toekomst.

PLUSvoetbal VV Oosterhout

Afgelopen vrijdag heeft Betty Schele van de Stichting Zwaluwen Jeugd Actie een fantastisch bedrag van 5000 euro overhandigd aan het PLUSvoetbal van VV Oosterhout. Namens het bestuur mocht penningmeester Minet Verlaat samen met de begeleiders en aanwezige sporters van het PLUSvoetbal deze cheque in ontvangst nemen. Tijdens de uitreiking lieten begeleiding en kinderen zeer duidelijk merken dat ze zielsgelukkig zijn met deze enorme impuls! Daarna deden de aanwezige ouders (dat is gelukkig toegestaan bij deze sportende groep kinderen) dat nog eens dunnetjes over op de tribune.

Kinderen met autisme

Het PLUSvoetbal binnen VV Oosterhout zorgt ervoor dat kinderen met autisme van 5 tot en met 18 jaar heerlijk kunnen ontspannen door middel van voetbal. Deze kinderen (inmiddels met ruim 20 actieve spelers) kunnen in een vertrouwde veilige omgeving, zonder bijzondere prikkels heerlijk samen voetballen. Elke vrijdag avond van 18.00 tot 19.00 uur is Sportpark De Contreie exclusief ter beschikking van deze groep met sportende kinderen en hun duidelijk herkenbare, vaste begeleiding. Zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze kinderen!

Subsidie erg welkom!

Met de verstrekte subsidie van de Zwaluwen Jeugd Actie kan het PLUSvoetbal enorme stappen voorwaarts maken. Trainers kunnen worden opgeleid, extra benodigde specialistische materialen kunnen worden aangeschaft en er kunnen diverse bijeenkomsten worden georganiseerd op het moment dat dit weer veilig te organiseren valt. Met de bijeenkomsten willen VV Oosterhout inzicht geven in autisme en laten zien wat PLUSvoetbal van VV Oosterhout kan betekenen voor kinderen met Autisme en hun ouders.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden