Familie Vreijdenberger wint Bliemer Arashi Sportprijs 2020

Foto: Bliemer Arashi Sport

Afgelopen zaterdag werden de 27e clubkampioenschappen gehouden voor de judoka’s van Bliemer Arashi Sport in gymzaal Markkant. Martijn Smit won in de finale tegen Charifa Benkkadour de wisseltrofee bij de jeugd tot 15 jaar. Familie Vreijdenberger ontving de sportprijs 2020!

Livestream

Ondanks dat er geen ouders live aanwezig mochten zijn, deden er aan de 27ste editie van de clubkampioenschappen van Bliemer Arashi Sport veel meer deelnemers mee dan voorgaande jaren. Ouder konden de wedstrijden van hun kroost via een livestream via het internet toch gewoon volgen. Maar liefst 200 familieleden en kennissen keken op Youtube naar de live uitgezonden wedstrijden van de jonge judoka’s. De laatste echte wedstrijden waren alweer in februari, dus de jonge sporters hadden wel weer zin in een potje judo!

Clubkampioenen

De 14- jarige Martin Smit won de Arashi wisselbeker bij de jeugd tot 15 jaar door in de finale te winnen van Chariffa Benkkadour. Hij stond vorig jaar ook al in de finale, maar moest toen de titel aan Lars van Dullemen afstaan. Het was dit jaar Lars die de beker uitreikte. Lars is inmiddels te oud en kon de titel niet verdedigen. 2e werd Charifa Benkaddour, 3e Floor Vreijdenberger en Dinant van Breemen. Op weg naar de finale werd gewonnen van Lex Vreijdenberger en in de halve finale van Dinant van Breemen. In de finale werd met heupworp en overname 2x wazari gescoord. Vorig jaar werd de finale nipt verloren in de golden score, maar nu was er minder spanning maar wel twee mooie acties. Bij de junioren werd Nick van Dullemen kampioen, 2e Marco Aarts, 3e Martijn Smit en Lars van Dullemen

Sportprijs 2020

De Sportprijs 2020 werd uitgereikt door winnaar van 2019 Niels Geutjes aan de familie Vreijdenberger. De tweelingbroers Tharijn en Lex, en zus Floor zijn dit jaar super fanatiek geweest! Ze hebben na de verplichte sluiting op 1 juli heel de vakantie doorgetraind, hebben in september de bruine band gehaald en komen 3x in de week trainen. Basis judo, zwarte bandtraining en sinds kort jeugdkickboksen op zaterdagmorgen. Clubkampioen bij de jeugd en junioren werden: Floor Vreijdenberger, Finn Spruijt, Tim van Dijk, Nicky Cheung, Sem Holtman, Pepijn van Loon, Florence van Helvoort, Karam Kose, Sven Velthuijs, Tim Bouwmeester, Brent Middelhoff, Mika Huijbregts, Mats Burgert, Naomi Baelemans, Giovanna Frijters, Noah v/d Berg, Colin van Loon, Beau Duchemin, Siem Oostrom, Niels Geutjes, Charifa Benkaddour en Nick van Dullemen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden