VV Oosterhout verlengt contract met trainer Henk Stok

Henk Stok
Henk Stok
Foto: VV Oosterhout

Henk Stok gaat na contractverlenging verder als trainer/coach van VV Oosterhout zondag 2 van voetbalvereniging VV Oosterhout.

Jonge, frisse groep

De doelstelling die Henk en het bestuur van de vereniging afgesproken hadden was het jonge team individueel en als team ontwikkelen en bovenin meedraaien in de competitie. Henk is in augustus fanatiek aan de slag gegaan met een grote, jonge en frisse groep. Helaas gooide eind september de nieuwe maatregelen roet in het eten voor wat betreft trainingen en het spelen van wedstrijden. In de korte periode hebben we gelukkig wel kennis kunnen maken met de passie die Henk legt in het beter maken van de spelers van VV Oosterhout zondag 2.

Contractverlenging

Het bestuur en de technische commissie senioren van VV Oosterhout zijn dermate tevreden over het functioneren van Henk dat Henk een contract aangeboden heeft gekregen voor seizoen 2021-2022. Henk geeft aan het goed naar zijn zin te hebben bij VV Oosterhout en daarom ook volgend seizoen stappen te willen maken met VV Oosterhout zondag 2.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen