Hoofdtrainer Ad Looymans tekent bij en blijft bij TSC

Foto: Henk Jansen (TSC)

TSC kan het nieuwe seizoen weer volledig rekenen op de nu nog 27 jarige hoofdtrainer die er weer vol tegen aan wil gaan.

Duidelijkheid voor komend seizoen

Juist in deze rare tijden waar niemand echt weet waar die aan toe is kwam er bij TSC weer duidelijkheid. Hoofdtrainer Ad Looymans en de technische staf van TSC traden in overleg met het bestuur. Doelstelling het huidige contract openen en een nieuwe verbintenis aangaan voor het komende seizoen. Al supersnel kwamen alle partijen op een lijn en zonder problemen kon het nieuwe contract getekend worden. TSC kan het nieuwe seizoen weer volledig rekenen op de nu nog 27 jarige hoofdtrainer die er weer vol tegen aan wil gaan.

Spelers zijn behoorlijk fit

Natuurlijk hoopt iedereen dat er de komende maanden nog gespeeld kan en mag gaan worden voor de huidige competitie. Maar dan zal er zo zachtjes aan wel meer duidelijkheid moeten gaan komen met het bestrijden en het onder controle houden van het coronavirus. De spelers van TSC zijn behoorlijk fit gebleven door voor zichzelf te trainen en daar waar het kon binnen de op dat moment geldende regelgeving. Ook de onderhandelingen met de assistenten Jeroen van Leijsen en Rob Sestig, de hoofdtrainers van TSC 2 en de dames 1 zijn op dit moment gaande en beloven weer alle goeds.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen