Trainer Hans Mols en TSC Dames komende twee jaar samen verder

TSC Dames 2021
Foto: VV TSC

Trainer Hans Mols van de TSC Dames heeft zijn contract verlengd met twee jaar en een optie voor een derde jaar.

Hans Mols

TSC heeft de weg ingeslagen om ook met de dames teams zo hoog mogelijk te gaan spelen en TSC ook daarmee op de kaart te zetten. Damestrainer Hans Mols werd 48 jaar geleden geboren Rijen waar hij ook opgroeide. Op heel jonge leeftijd speelde hij bij het toen nog bestaande RAC, maar werd daar op 17-jarige leeftijd weggeplukt door Willem II . Helaas heeft hij daar, geplaagd door zware blessure’s, niet dat kunnen halen wat zijn droom was.

Van speler naar trainer

Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan, want na het afscheid van zijn actieve voetbal carrière ging hij het trainersvak op zoeken. Natuurlijk begin je dan bij de jeugd en kreeg hij al snel diverse teams onder zijn begeleiding. Via een collega die hem benaderd had kwam hij bij het damesvoetbal terecht wat juist erg in de lift zat door de successen van het nationale elftal. Hans Mols kwam terecht bij de dames van RKSV BSC (Roosendaal) , vv Gilze (beide 2e klasse) daarna bij SEP in Delft (1e klasse).

Ervaren man op de juiste plaats

Hans was enthousiast toen hij afgelopen zomer gevraagd werd om trainer bij de dames van TSC te worden. Dit is ideaal te combineren met zijn gezin met 3 kinderen en zijn eigen bedrijf. Helaas was het dit seizoen maar van heel korte duur. Van de 4 gespeelde competitiewedstrijden werden er 3 gewonnen en 1 gelijk gespeeld. De 3 bekerwedstrijden werden allen gewonnen. Alle partijen zijn bijzonder content met het feit dat ze samen verder kunnen en nu gelijk ook voor de langere termijn. Het complete damesteam stond unaniem achter dit besluit, dus voor het bestuur en technische commissie was het dan ook snel een gelopen koers. Een heel ervaren man op de juiste plaats.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden