Jelle Strijtveen komt voetbalvereniging TSC versterken

Jelle Strijtveen
Foto: TSC

Na vele jaren te hebben gespeeld bij vv Almkerk maakt Jelle Strijtveen de overstap naar de Oosterhoutse voetbalvereniging TSC. In TSC ziet Jelle een nieuwe uitdaging en hij zal vanaf seizoen 2021/22 de clubkleuren gaan verdedigen.

Strijtveen

De naam Strijtveen is al vanouds her met  het Oosterhoutse TSC verbonden. De vader van Jelle, Wilbert Strijtveen, speelde in de jaren tachtig ooit ook al bij de Oosterhoutse club en was toen ook een van de dragende spelers. Terwijl de opa van Jelle een van de vaste bezoekers was zowel uit- als bij thuiswedstrijden van TSC. De van oorsprong geboren en getogen Geertruidenbergenaren hebben altijd een klik gehad met TSC . Vandaar dat het ook geen verrassing is dat Jelle nu ook voor TSC gekozen heeft.

Selectie van TSC

Jelle: ‘’TSC vond ik altijd al een speciale club. Een schitterend complex en goede jeugdopleiding. Na vele jaren Almkerk vond ik het tijd voor een nieuwe uitdaging. Na gesprekken te hebben gevoerd met de technische staf was er direct een goed gevoel. Ik heb er veel zin in en het is natuurlijk heel leuk om bij de club te gaan spelen waar mijn vader ook nog actief is geweest’’. De eerste stap was gezet met in kaart brengen van de huidige selectie. Eerder was al duidelijk geworden dat vrijwel de gehele selectie ook volgend seizoen bij TSC blijft. Ondertussen is er weer van alles gaande op de transfermarkt en zo het zich laat aanzien gaan zich nog meer spelers melden bij TSC.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden