Voetbaljeugd TSC kreeg supertraining van oud-hoofdtrainer Rob Sestig

Foto: TSC

Oud-speler Rob Sestig versterkte afgelopen maandag met groot succes eenmalig het trainersduo van TSC onder de 10 jaar.

TSC onder 10 jaar

Elke maandagavond komen de aankomende talentjes van TSC onder de 10 jaar fanatiek naar de training. Hun trainers John de Heer en Jaap de Jonge zijn hun vaste begeleiders. Ooit waren zij de grote voetballers van TSC en ook nu nog minstens net zo fanatiek als de jeugd! Hoewel de trainingen de laatste periode door corona wel wat moeizamer gingen dan eerder…

Rob Sestig traint mee

Tijdens de training van afgelopen maandag kregen de trainers ineens hulp uit onverwachte hoek. Oud-speler en oud-hoofdtrainer Rob Sestig stapte het veld op om dit elftal mee te trainen. Sommigen kenden Rob al beter als leerkracht van De Meander, maar die avond was hij voor allemaal de toptrainer die hen de fijne kneepjes van het voetballen ging bijbrengen.

In zijn bloed

Dat Rob een goede voetballer zou worden, moest eigenlijk wel. Het zat immers in zijn bloed. Zijn opa werd in het verleden ‘de beste voetballer van Oosterhout’ genoemd en ook zijn vader speelde ooit in TSC-1. Rob zelf liet TSC-1 ooit in twee jaar tijd zelfs 2 maal promoveren! En met deze jeugdtraining geeft hij weer een stukje van zijn kennis door. De spelertjes hebben het er vast thuis nog lang over gehad!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden