Jeugdleden zochten Paaseieren na training bij VV Oosterhout

Foto: VV Oosterhout

Het speuren naar Paaseieren op sportpark De Contreie was niet voor alle jeugdleden van VV Oosterhout een eitje!

Coronaproof Paaseieren zoeken

Paaszaterdag vond bij VV Oosterhout het traditionele Paaseieren zoeken plaats. Iets minder traditioneel door de COVID-19 pandemie die Nederland en eigenlijk de gehele wereld al ander halfjaar in zijn greep heeft. Maar geen nood! Dankzij de creativiteit van de activiteitencommissie en de hulp van Benthe, Aisha, Lynn en Iris van de MO15 die vier maal de eieren verstopten in de bossages en glooiingen van Sportpark ‘De Contreie’ konden 160 kinderen in 4 groepen de eieren gaan zoeken.

Eerst trainen

In tegenstelling tot de lijfspreuk van Oosterhout ‘Eerst eten’ mocht de jeugd tot de JO- en MO12 vanaf 9 uur eerst gaan trainen. Paashazen Fenja en Melanie konden zich intussen omkleden en schminken. Coördinatrice Maaike zorgde ervoor dat alles soepeltjes geregeld werd en de kids in viergroepen over het complex konden stuiven. In de keuken was het soepstel de erwtensoep (brr het was koud) en de voor deze gelegenheid Paassoep aan het afmaken.

Het Gouden Ei

Om tien uur was het zover de allerkleinsten stopten met trainen en na instructie van de paashazen konden zij dolenthousiast de verstopte plastic Paaseieren gaan zoeken. Na inlevering van de gevonden eieren kregen zij van de club een chocolade Paashaas. Diegene die Het Gouden Ei had gevonden kreeg een extra zakje paaseitjes. Nadat alle kids hadden gezocht gingen zij moe maar voldaan en sommigen stuitend, die hadden de haas al verorberd, naar de uitgang waar ze een koude Pasen tegemoet gingen.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden