VV Oosterhout en de KNVB organiseren OranjeFestival op Sportpark de Contreie

Foto: KNVB

Op zaterdag 12 juni organiseren VV Oosterhout en de KNVB voor leden en (nog) niet-leden het OranjeFestival op Sportpark de Contreie.

OranjeFestival

Zaterdag 12 juni wordt volgens de KNVB de leukste voetbaldag van het jaar op Sportpark de Contreie. Want die dag organiseert VV Oosterhout in samenwerking met de KNVB voor leden en niet-leden tussen 4 en 12 jaar het OranjeFestival. De dag begint met een gezamenlijke warming-up. De rest van dag wordt ingevuld door de gediplomeerde trainers en enthousiaste activiteitencommissie van de Oosterhoutse voetbalvereniging. Zo kan er lekker worden gevoetbald door middel van een training of een klein toernooi. Maar worden ook andere activiteiten georganiseerd, zoals bij voorbeeld een springkussen.

Voor alle leeftijden

Naast het OranjeFestival voor de jeugd, heeft VV Oosterhout op 12 juni voor alle leeftijden wel iets leuks in petto. Sporten is namelijk belangrijk voor iedereen, of je nu 5 jaar of 60+ bent. Hierdoor blijf je actief en gezond wat je weerstand ten goede komt. Daarnaast biedt sporten in groepsverband een aantal extra voordelen, zoals het leren kennen van nieuwe mensen, leren samenwerken in teamverband maar bijvoorbeeld ook door het delen van lief en leed. Het sporten bij een vereniging heeft daarnaast nog meer voordelen, zeker omdat sporten een uitlaatklep kan zijn voor de dagelijkse beslommeringen en sociaal isolement voorkomt.

Geef je op!

Geef je nu dus op voor het OranjeFestival bij VV Oosterhout op 12 juni. Inschrijven is belangrijk zodat er voldoende trainers en andere vrijwilligers ingepland kunnen worden om de dag perfect te laten verlopen. Je kunt dat doen via de link onderaan dit bericht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen