Ontdek of hockey iets voor jou is tijdens drie gratis proeftrainingen

Foto: MHC De Warande

Hockeyclub MHC De Warande organiseert in april en mei proeftrainingen voor kinderen t/m 12 jaar op de sportvelden aan de Warandelaan.

Hockey voor de jeugd

Elke woensdagmiddag trainen de fanatieke jongste Jeugdleden (6 t/m 12 jaar) van de Oosterhoutse hockeyclub De Warande op de sportvelden aan de Warandelaan. Iedereen traint met het eigen team, maar wel gezamenlijk, onder professionele begeleiding in een circuit. Op deze manier krijgen alle jeugdleden dezelfde kwaliteitstraining. Elk team wordt begeleid door een ouder jeugdlid. Zo ontstaat er onderlinge verbinding! Jeugdtrainers worden enthousiast gemaakt voor het trainersvak en ondersteund vanuit de club.

Hockey iets voor jou?

Tijdens de trainingen worden de basis hockeytechnieken, die belangrijk zijn, zo goed mogelijk aangeleerd. Maar uiteindelijk is plezier in hockey het allerbelangrijkste! Op woensdagmiddag 21 en 28 april en 19 mei organiseert MHC De Warande een drietal proeftrainingen voor de jeugd t/m 12 jaar. Op deze manier kunnen de kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met de hockeysport en kijken of dit bij hen past.

Maak nu kennis!

Naast de drie gratis proeftrainingen kunnen ouders/verzorgers die ook nieuwsgierig zijn ook een persoonlijke coronaproof rondleiding krijgen op de club. Als je interesse hebt in de proeftrainingen en/of de rondleiding, mail dan je naam en telefoonnummer naar Susan Bruil: [email protected] Kijk voor meer informatie ook op de onderstaande website.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen