VV Oosterhout organiseert eerste Brabantse Keepersbattle op De Contreie

Foto: Pixabay License / Engin_Akyurt

Op 7 mei, tijdens de meivakantie, organiseert VV Oosterhout voor het eerst in Brabant een Keepersbattle op Sportpark de Contreie.

Keepersbattle

Op 7 mei organiseert VV Oosterhout voor het eerst in Brabant de Keepersbattle. Initiatiefnemer voor deze ‘keepersbattle’ is Bernie Oomens, hoofd Keepersopleiding VV Oosterhout. Anders dan op reguliere keepersdagen, waarbij het accent ligt op training, wordt tijdens een ‘keepersbattle’ tussen keepers gestreden. De onderlinge ‘battles’ staan vaak garant voor spectaculaire reddingen en fraaie doelpunten. Het wedstrijdelement zorgt voor uiterste concentratie bij de keepers, veel beleving en volop plezier.

Combinatiewedstrijden

Tijdens een dagvullend programma worden de jeugdkeep(st)ers uitgedaagd om tot het uiterste te gaan in het verdedigen van hun doel. Dit doen zij individueel, maar ook in keepers-teams. Zo nemen zij het tegen elkaar op in onderlinge ‘battles’, oftewel in combinatiewedstrijden van ‘keepersoorlog’ en ‘duels 1-op-1’. De ‘battles’ worden onderverdeeld per leeftijdscategorie.

Open inschrijving

Keepersbattles zijn ook interessant voor scouts van BVO’s, de KNVB en regioselectieteams. Zo kunnen zij jeugdkeep(st)ers een hele dag zowel keepend als voetballend aan het werk zien. De ‘battles’ halen vaak het beste in een keep(st)er naar boven! De ervaring leert dat meerdere keep(st)ers na hun deelname vaak worden uitgenodigd om een trainingsstage te volgen bij een BVO, de KNVB of een regio-selectieteam. Voor de ‘Keepersbattle’ geldt een open inschrijving, dus jeugdkeep(st)ers uit heel Nederland of België in de leeftijdscategorieën O9-O11-O13-O15-O17 kunnen deelnemen.

Geef je op!

De Keepersbattle is een event dat voor alle jeugdkeep(st)ers tot en met 17 jaar een ware belevenis zal worden! De kosten voor deelname aan de Keepersbattle bedragen 22,50 euro per keep(st)er. Dit is inclusief lunch, prijzen en een herinneringsmedaille. Durf jij als keep(st)er te strijden als een ware ‘gladiator’ tijdens de ‘battle-games’ op het hoofdveld van VV Oosterhout? Kijk dan voor meer informatie of om je direct aan te melden op de onderstaande link. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen