VV Oosterhout zoekt trainers voor haar jeugdopleiding

Foto: VV Oosterhout

VV Oosterhout is vanwege groei van de vereniging op zoek naar trainers of trainsters voor de jeugdopleiding.

Uitbreiding trainerscorps

Vanwege de groei die VV Oosterhout met name het laatste jaar doormaakt zijn zij op zoek naar uitbreiding van het trainerscorps. De gewenste versterkingen hebben al enkele jaren ervaring met het trainen van junioren en pupillen en hebben de ambitie om mee te groeien naar een hoger niveau. Een afgeronde opleiding als pupillen trainer, juniorentrainers, UEFA Youth-C is een pré.

Beginnende trainers

Ook biedt VV Oosterhout ruimte aan beginnende trainers die bereid zijn zichzelf te laten opleiden volgens diverse opleidingen vanuit de KNVB, dit uiteraard op kosten van de vereniging. De vereniging leidt voetballers en voetbalsters op volgens de Voetbalvisie van de vereniging. Het document genaamd ‘Met plezier presteren van minipupil tot zondag 1’ is hierbij de leidraad. Bij de pupillen staat de individuele ontwikkeling van de voetballer of voetbalster centraal en worden basisvaardigheden als passen, trappen, dribbelen en passeren duidelijk naar voren gebracht.

Teamtraining

Van een trainer of trainster wordt verwacht dat hij of zij tweemaal per week een teamtraining verzorgt en op zaterdag een team begeleidt tijdens het spelen van wedstrijden. VV Oosterhout beschikt over een ‘in house keepersopleiding’ waar alle jeugdkeepers van de vereniging een keer per week getraind worden. Ook hiervoor zoeken zij uitbreiding met een of meerdere keeperstrainers. Meld je vandaag nog voor een kennismakingsgesprek via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen