Geslaagde vriendjes en vriendinnetjes hockeymiddag bij MHC de Warande

Foto: MHC de Warande

Bij hockeyclub MHC de Warande was er woensdagmiddag 14 april een geslaagde vriendjes- en vriendinnetjesmiddag tijdens de Jongste Jeugd centrale training.

Kennismaken met hockey

Alle jonge jeugdspelers mochten op woensdagmiddag een vriendje van school of uit de buurt meenemen. Maar liefst 42 kinderen kwamen mee naar de zonovergoten hockeyvelden aan de Warandelaan. De meesten hadden voor de eerste keer een stick in hun handen. En dat zag er al heel prima uit! Onder leiding van hoofdtrainsters Dilja en Debby waren er op de twee watervelden veel verschillende en uitdagende oefeningen uitgezet: een kleurrijk geheel met al die pylonnen, stokken, hoepels, banden en goaltjes op het groene kunstgras.

Georganiseerde chaos

Het was een leuke georganiseerde chaos met zoveel jongens en meisjes op het veld. Er waren veel blije gezichten en sportieve gezelligheid tussen alle vriendjes onderling. Na afloop kregen de kinderen een sleutelhanger met hockeystick. Elke deelnemer kreeg natuurlijk ook een flyer om lid te worden, want daar was het de hockeyclub natuurlijk om te doen geweest! Heb je deze middag gemist maar wil je toch een keer een proeftraining meedoen? Mail dan je contactgegevens naar [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen