Inschrijving bijzondere editie Van Mossel KaaienLoop gestart

Foto: Marjolein Vorspaget

Stichting KaaienLoop rekent op verdere versoepelingen en organiseert de Van Mossel KaaienLoop dit jaar op 18 september. Inschrijvingen zijn van start gegaan!

KaaienLoop

Normaal gesproken wordt de KaaienLoop altijd de zaterdag voor Moederdag gelopen, maar door de coronamaatregelen moest deze twee keer worden uitgesteld. Toch ziet het er naar uit dat je over enkele maanden alsnog mee kunt doen aan de loopwedstrijd door het Oosterhoutse stadscentrum. Volgens de meest recente verwachtingen worden per 1 september namelijk de beperkende maatregelen opgeheven en kunnen evenementen vanaf dat moment weer doorgang vinden.

Perfecte timing

Niels Rutte van de Stichting Kaaienloop: “Nadat de 2020 editie afgelast moest worden en de 2021 editie op de reguliere dag ook niet door kon gaan, hadden we voorzichtig met potlood de datum van 18 september in de agenda gezet. Met de huidige ontwikkelingen in de vaccinatie en het teruglopen van het aantal besmettingen lijkt dit een perfecte timing. Op 18 september wordt er dus weer hardgelopen over de door de gemeente gereconstrueerde Heuvel!”

Aangepast programma

Het programma is voor deze gelegenheid iets aangepast. Voor de jeugd is er gelegenheid om deel te nemen aan diverse afstanden op basis van leeftijdsindeling. De bambinoloop over 550 meter start zoals gebruikelijk het programma. De jeugd loopt daarna weer de ronde van 1 km door het park. De Kaaise Mijl voor de junioren is dit jaar vervallen. Deze lopers kunnen nu inschrijven voor de 2,5 km over het ‘echte’ parcours. In de avond staan de gebruikelijk 5 en 10 km op het programma. Ook een vast onderdeel blijft de bedrijvenloop. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend en met je deelname steun je ook de goede doelen die aan de Van Mossel Opel Kaaienloop verbonden zijn.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden