PLUS-team van VV Oosterhout zoekt nieuwe trainer of trainster

Archieffoto
Archieffoto
Foto: VV Oosterhout

Voor het PLUS-team dat bestaat uit kinderen met autisme en aanverwante stoornis zoekt VV Oosterhout een nieuwe trainer/trainster.

PLUS-team VV Oosterhout

Sinds een aantal seizoenen heeft VV Oosterhout een PLUS-team. Er is een team vrijwilligers actief om deze kinderen met autisme en aanverwante stoornis te laten voetballen in een team, speciaal gericht op hun behoefte. Het welzijn en plezier voor de spelers staat in dit team centraal. Dit team is voor het nieuwe seizoen op zoek naar een nieuwe trainer of trainster.

Wat wordt gevraagd?

De nieuwe trainer of trainster moet positief zijn ingesteld, voorspelbaar en rustig zijn en op een passende wijze kunnen communiceren met de teamleden. De nieuwe trainer moet aansluiten bij de behoeften van het kind en zich niet snel uit het veld laten slaan bij onverwachte situaties. Daarnaast stimuleert de nieuwe trainer de ontwikkeling van de spelers in kleine overzichtelijke stapjes. Voetbaltechnisch inzicht is niet noodzakelijk, omgaan met de groep is veel belangrijker! En affiniteit met autisme is uiteraard een pré.

Geen ervaring noodzakelijk

Je hoeft dus geen ervaren trainer te zijn, want trainers van het PLUS-team worden intern opgeleid en begeleid. Je moet dus wel willen leren van je mede-trainers en begeleiders. Ook het volgen van cursussen behoort tot de mogelijkheden. Denk je na het lezen van dit bericht dat je de geschikte kandidaat trainer of trainster bent voor dit unieke team, stuur dan een mail aan [email protected] met je motivatie en telefoonnummer.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen