Papendrecht wint met 2-3 door domme foutjes TSC

Zaterdag speelde voetbalclub TSC thuis tegen Papendrecht. Het onderstaande verslag van de wedstrijd is van Henk Jansen.

TSC-Papendrecht

Wat stond het team van Ad Looymans er goed voor met de rust. Een comfortabele 2-0 voorsprong tegen zaterdag eerste klasser Papendrecht. Die vorige week al een prima resultaat hadden weten te boeken met een 4-0 winst op Arkel . TSC had uit verloren bij LRC en moest dus vandaag winnen om alles in eigen hand te houden. Dus was de 2-0 voorsprong zeker een grote stap in de juiste richting.

Eerste geel van het seizoen

TSC begon voortvarend en het was Tim Rubenkamp die al binnen 5 minuten de 1-0 op zijn naam liet schrijven. Bas Blokdijk dacht na een half uur spelen wat Tim kan doe ik ook 2-0 voor een uitstekend spelend TSC. Aanvoerder Marnix van der Velden wist even later het eerste geel van het seizoen te pakken. Met de rust werd Jurendel Dorand gewisseld voor Jelle Strijtveen. In de 60e minuut werden Wouter Kops en Tom Rijvers vervangen door Tadhg Bekkers en Nino Doelman.

Fouten achterin

Alleen liep het na een half uur spelen in de 2e helft wel echt stroef achterin. Door 2 onnodige fouten achterin kwam Papendrecht eerst op 2-1 en binnen een paar minuten zelfs op 2-2. TSC dat zo goed had gespeeld gaf door een paar domme foutjes achterin een zekere overwinning weg. Dan maar alles op alles zetten om tenminste gelijk te spelen. Trainer Ad Looymans bracht zijn laatste toegestane wissels in. Berry de Ram en Raymon Raams gingen naar de kant en Jonathan Yuya en Romile Naudin kwamen binnen de lijnen. TSC probeerde van alles om de winst alsnog te forceren. Helaas had TSC achterin onvoldoende geleerd en werd het kort voor het eind door weer een fout achterin zelfs 2-3 in het voordeel van Papendrecht. Door al die wissels in de 2e helft werd het spel van TSC er zeker niet beter op.

Bekerseizoen voorbij

Met nu 2 nederlagen op rij zit het beker seizoen er voor TSC er op. Komende week zaterdag rest nog de thuiswedstrijd tegen Arkel waar TSC zeker voor de eer moet gaan. Als die strijd dan geleden is kan met aan de competitie beginnen. TSC heeft zeker vandaag een prima les gehad en zal daar lering uit moeten trekken. Nu kon dat nog maar over enkele weken moeten TSC er staan als ze uit beginnen tegen een altijd sterk spelend Jeka. De technische staf kan aan de slag na een 2 -3 verliespartij.