TSC en NAC Breda werken samen bij Oldstars

Foto: TSC

Het project Oldstars is 5 jaar geleden opgericht. Onder het motto voetbal is méér dan voetbal kunnen 60-plussers als echte voetbalhelden weer bewegen.

NAC Oldstars

TSC Oldstars begint iedere week op woensdagmorgen met het drinken van een kopje koffie of thee. Daarna volgt het sportieve deel. Met ‘Walking Football’, een variant op voetbal waarbij niet gerend mag worden. Eén keer in de maand is er wedstrijd. De 1e wedstrijd tegen Right-‘Oh wonnen de mannen van trainer Frans de Jong met 12-6. Frans staat vanaf het begin voor de groep. Hij heeft in de jaren ’70 elf jaar in het eerste van TSC gespeeld. Daarna heeft hij als gediplomeerd trainer jarenlang 3 avonden in de week de jeugd getraind. Op woensdagmiddag geeft hij nog steeds training aan de jongste jeugd van TSC. En afgelopen woensdag heeft NAC alle spelers van TSC Oldstars een nieuw trainingspak geschonken!

Diverse activiteiten

Daarnaast worden door NAC ook allerlei activiteiten georganiseerd. Zoals, bezoek aan een bierbrouwerij, fietstocht, een voetbaltoernooi, hapje eten en niet te vergeten een wedstrijd avondje NAC. Naast bevorderen en stimuleren van een gezonde leefstijl staat gezellig samen zijn en sociaal contact boven alles centraal. Omdat er op woensdagochtend al heel veel spelers zijn zou het fijn zijn dat er nog enkele medespelers zich gaan aanmelden. De reden is dat er dan altijd voldoende zijn om onderling een wedstrijdje te spelen. Altijd leuker dan alleen maar trainen en onderling spelen!

Iets voor jou?

Is het iets voor jou om al wandelend met andere senioren een balletje te trappen op woensdagmorgen. Ga dan eens op woensdagochtend kijken bij TSC aan de Warandelaan. Om half 11 beginnen de TSC Oldstars na het genot van een bakkie koffie. Ook na die inspannende ochtend is er een nazit die super gezellig is. Schroom niet langer en kom van die stoel en begin eraan!

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden