Opnieuw een uitoverwinning voor TSC: 1-2 bij Uno Animo in Loon op Zand

Nino Doelman (links) en Tom Rijvers scoorden allebei
Foto: Henk Jansen / TSC

Afgelopen zondag speelde voetbalclub TSC uit tegen Uno Animo in Loon op Zand. Het verslag van de wedstrijd is van Henk Jansen.

Uno Amino – TSC

Zondag ging TSC op bezoek in Loon op Zand bij Uno Animo. Op een prachtig in in herfstkleuren getooid sportpark De Klokkenberg werden de blauw-witten van TSC ontvangen. In de eerste helft was TSC de bovenliggende spelende partij. Achteraf gezien was deze helft ook de beste van de 2 ondanks dat er niet in gescoord werd. Wel was Tom Rijvers al in de 5e minuut dicht bij de openingstreffer. De TSC doelman Bart van den Hoven kreeg pas in de 43e minuut zijn eerste vangbal te verwerken, wat dus alles zegt over spelverhouding. Maar ondanks het betere spel had TSC zich niet weten te belonen met een goal.

De tweede helft

Na de thee kwam Loick Smakman in het veld voor Tadhg Bekkers en kwam Uno Animo ook meer aan beter voetbal toe. Nu gingen beide partijen meer gelijk tegen elkaar op en zou Uno Animo weleens de gelukkige kunnen worden die met de eer ging strijken. Waar de TSC doelman tegen Cluzona enkele steekjes had laten vallen was hij nu een paar keer de reddende engel. Met een fabelachtige redding hield hij Uno van het scoren af en TSC dus in de wedstrijd. In de 60e minuut vloog de supersnelle Berry de Ram op links door en zijn inzet werd door de Loonse doelman gepareerd. Echter de bal die terugkwam tot zelfs buiten de 16 werd perfect afgerond met een boogbal door Tom Rijvers: 0-1. Toch kwam Uno Animo snel weer terug in de wedstrijd in de 70e minuut werd een kopbal keihard binnen gekopt 1-1. Wie er nu nog zou scoren zou wel eens de winnaar kunnen worden. En TSC kreeg in de 89e minuut misschien wel de beloning waar het in de eerste helft recht op had gehad. Nino Doelman kopte de verdiende 1-2 perfect binnen en TSC kon opnieuw een uitoverwinning in de boeken laten bijschrijven.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden