VV Oosterhout zwijnt in Dordrecht: 2-2

Foto: VV Oosterhout / Ad Looijmans

Afgelopen zondag speelde voetbalclub VV Oosterhout uit tegen FC Dordrecht uit de gelijknamige stad. Het verslag van de wedstrijd is van Ad Looijmans.

FC Dordrecht- VV Oosterhout

Zondag 7 november in de slachtmaand mocht VV Oosterhout afreizen om tegen de amateurs van FC Dordrecht te spelen. Geslacht werd er echter van VV Oosterhout zijde geenszins. In de eerste helft liep het elftal van Stijn Biemans en Jorco de Kok constant achter zijn tegenstander aan. FC Dordrecht is een stugge ploeg die vandaag veel strijdlust op de mat legde. De voorsprong uit een vrije trap kwam uit de lucht vallen maar was terecht. In de tweede helft was VV Oosterhout de bovenliggende partij maar trok FC Dordrecht bijna nog aan het langste eind.

Eerste helft

De wedstrijd begon wat gezapig en aftastend. De eerste mogelijkheid was voor Martijn Schepers die een goede partij speelde Zijn kopbal ging maar net over. In de 15de minuut de eerste kans voor de semi schapenkoppen, maar deze inzet ging er naast. Er waren over en weer wat kleine kansjes waarbij het kansje van Houdayfa Benyidir voor Nofel Asrihi nog het meest kansrijk was. Op het eind van de eerste helft een vrije trap op de rechterhand van Yannick Millenaar, die na een blessure het doel van VV Oosterhout weer kon verdedigen. De scrimmage voor zijn doel eindigde in de 1-0 voorsprong.

Tweede helft

Na de rust meteen een kans voor Nofel. Zijn schot ging echter net over. Wahid moest na een aanvaring met de keeper van FC Dordrecht gewisseld worden voor Ian van Strien. Nofel speelde vandaag tegen een goede verdediger van FC Dordrecht. Alleen als deze niet in de buurt was kwam hij tot mooie acties waarvan er een zeker met een doelpunt bekroond had kunnen worden. Jammer voor hem was dit vandaag niet het geval. In de 65ste minuut een vrije trap rechts van de zestien van FC Dordrecht. Ian zette zich achter de bal en zijn voorzet werd door Jari van Helvoort onberispelijk binnengekopt: 1-1. In de 85ste minuut een vrije trap van Ian die voor de voeten van een FC Dordrecht verdediger belandde. Deze laat Yannick voor de tweede keer kansloos en hij scoort de 2-1. In de 90ste minuut een overtreding van FC Dordrecht in de eigen zestien op Diae. De goed leidende scheidsrechter kende terecht een penalty toe. Ian schoot hem onberispelijk op de rechterhand van de keeper binnen en maakte de 2-2. Vandaag het hoogst haalbare resultaat voor VV Oosterhout.

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden