Winst voor OZ&PC De Warande Dames 2 na bloedstollende wedstrijd

Archieffoto
Foto: OZ&PC De Warande

Afgelopen zaterdag speelde De Warande Dames 2 een bloedstollende wedstrijd in Andel. Het wedstrijdverslag is geschreven door speelster Isabeau Sarneel.

Eerste en tweede periode

In de eerste periode merkte de Warande al dat het een lastige pot zou worden en dat ze ZVDO wel onderschat hadden. De doelpunten wisselde elkaar af, ZVDO scoort en daarna de Warande enzovoorts. Toch wist de Warande hier een kleine voorsprong op te bouwen van 2-3. In de tweede periode ging er toch ergens iets mis. De ene na de andere tegendoelpunt kwam binnen en bij de Warande zonk de moed om te winnen in de schoenen. Na deze periode stonden ze namelijk alweer achter met 6-3.

Derde en vierde periode

De Warande liet zich niet kennen en begon in de derde periode echt te poloën, maar ze liepen niet in op de tegenstanders, ze hadden het zwaar te verduren. Na deze periode stond het 7-5. Na een motiverende peptalk van Nick, Erna en Ed gingen de Warande Dames met volle moed de laatste periode in. Ze hadden het zwaar, maar ze gingen er echt voor! Na hard werken wist de Warande toch een aantal goede ballen in het goal te werpen. Na een stand van 9-9 en nog maar 1 minuut op de klok wist Joya de Bruijn het winnende goal te maken en gingen de dames met een winst van 9-10 naar huis.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden