Warande GD1 wint tweede wedstrijd van het seizoen!

Foto: OZ&PC De Warande

Afgelopen zaterdag speelde OZ&PC De Warande DG1 een uitwedstrijd in Roosendaal tegen Hieronymus-De Krabben. Speler Joppe schreef het verslag.

Hieronymus-De Krabben – De Warande DG1

Joppe: “Vol van goede zin reisden we af naar Roosendaal, na een aantal nederlagen op rij waren we gebrand op de winst en met voldoende wissels op de kant moest dit gaan lukken. Coach Nikkie was wat verlaat op het zwembad doordat ze zelf eerst een wedstrijd moest spelen, echter met hulp van assistent-coach Edgar stond iedereen op tijd klaar aan het zwembad.

Eerste en tweede periode

Nadat de wedstrijd was gestart nam de Warande balbezit en scoorden we al na 16 seconden speeltijd. Het spel ging voortvarend en einde 1ste periode stond de Warande met 2-6 voor. In de 2e periode kwam Hieronymus-De Krabben sterk terug en wist kort achter elkaar een aantal keer te scoren, dankzij uitstekend keeperwerk van Alina hielden we gelukkig de voorsprong en sloten we de 2e periode af met 6-8 voor de Warande.

Derde en vierde periode

Bij aanvang van de 3e periode wisselde Anestis van keepers cap met Alina. Het was een vrij rustige periode waarin vooral veel werd gezwommen zonder dat er veel doelpunten vielen. De laatste periode werd aangevangen met een voorsprong voor de Warande, 7-10. In deze periode maakte de Warande de klus af met 4 doelpunten voor en nog 1 tegen, een veroorzaakte strafworp door de Warande werd werelds gehouden door keeper Anestis en ook de volgende doelpoging werd uitstekend gehouden. De felbegeerde winst werd overtuigend mee teruggenomen naar Oosterhout!”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen