OZ&PC De Warande CG1 verliest met 2-14 van Zeester-Meerval

Foto: OZ&PC De Warande

Afgelopen zaterdag speelde De Warande CG1 thuis tegen Zeester-Meerval uit Uden. Speler en keeper Jasper schreef het verslag van de wedstrijd.

OZ&PC De Warande – Zeester-Meerval

“Ik was later dan afgesproken doordat de scouting uitliep, maar ik was nog steeds op tijd voor het praatje van onze trainer Niels. Hij vertelde dat dit onze laatste wedstrijd van dit jaar zou worden en dat het een zware wedstrijd zou gaan worden, maar dat als we goed bij ons mannetje zouden blij-ven liggen en bij een aanval zouden afhoeken, dan konden we het de tegenpartij erg moeilijk maken. Nadat we ingezwommen waren, kon de wedstrijd beginnen. In het eerste partje ging het heel gelijk op, de tegenpartij scoorde, daarna Senn voor ons en dat weer opnieuw. Uiteindelijk stonden we na het eerste partje 2-4 achter, maar er waren nog zeker kansen.

Tweede en derde periode

In de tweede periode mocht ik ook het water in, ik ben toen naast Bram gaan liggen, zodat als hij de bal zou pakken bij het opzwemmen hij hem naar mij kon passen. Helaas ging het tweede partje minder. We speelden heel goed samen, alleen had de tegenpartij 2 à 3 snellere spelers die er dan steeds net doorheen kwamen. Na de eerste helft stonden we 2-7 achter. In de derde periode mocht ik gaan keepen en liet de tegenpartij nog meer van zichzelf zien. Het ging weer wat beter; de tegenstander kwam minder door en er werden meer ballen tegengehouden. Bram gaf een 5 meter weg, deze wordt door de keeper genomen hierdoor zou er dus geen keeper in het goal liggen als we snel zouden spelen. Helaas lukte dit niet. We werden al wat vermoeider en hierdoor kon de tegenpartij in de laatste minuut nog 2 keer scoren.

Laatste periode

In de laatste periode vlogen de ballen om mijn oren, maar ik heb er zo veel mogelijk proberen tegen te houden. Ik gaf zelf ook nog een 5 meter weg, maar die werd misgeschoten. De einduitslag was uiteindelijk 2-14, maar we hebben goed gespeeld. Niels zei aan het einde van de wedstrijd ook dat we eigenlijk beter speelde dan de tegenstander, maar omdat zij net iets sneller waren, konden ze ons eruit zwemmen.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen