Cross for the Crocus MTB-toertocht wordt wederom uitgesteld

Foto: Cross for the Crocus

De Cross for the Crocus zal niet op 13 februari 2022 maar pas later in het jaar weer gehouden worden.

Cross for the Crocus

De organisatie van de Cross for the Crocus heeft moeten besluiten om de MTB-toertocht die op 13 februari zou worden verreden te verplaatsen naar later dit jaar. Op haar Facebookpagina laat de organisatie weten: “Helaas. We stellen de Cross for the Crocus 2022 nog even uit… De beoogde zondag 13 februari is te onzeker om op te koersen. De vraag is of het dan al mag. En als dat al het geval is, verwachten we maatregelen en beperkingen die de organisatie van een goede toertocht in de weg zitten. We kiezen ervoor om een moment te vinden later in het voorjaar. We verwachten dan betere omstandigheden.”

Vacature vrijwilliger sponsorcommissie

De organisatie is wel op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger voor de Sponsorcommissie. Als lid van de sponsorcommissie werf je sponsoren ten behoeve van het goede doel Cross for the Crocus. De commissie bestaat naast jou uit één ander lid. Jij bent de kartrekker van de commissie. Er is een sponsorbeleid samengesteld welke jij hanteert bij het werven van sponsoren. Iedere maand is er een vergadering met alle commissies van de Cross for the Crocus. In deze vergadering geeft iedere commissie een update van de voortgang. Mail voor meer informatie naar [email protected]

Over de Cross for the Crocus

De Cross for the Crocus is MTB-toertocht rond Oosterhout, Dorst en Rijen en grotendeels over de geroemde MTB Tracks Oosterhout om de gewilde paarse krokus te verdienen. Het volledige inschrijfgeld gaat naar goede doelen waar de strijd tegen kanker centraal staat. De Stichting Cross for the Crocus heeft de status Algemeen nut beogende instelling (ANBI) en laat daarmee zien dat het officieel aan de criteria van een goed doel voldoet. In de loop van 2022 zal de 12e editie verreden worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen